perjantai 22. huhtikuuta 2011

Nou stress-kisanviikonloppu

Sunnuntain koiratanssikisan ohjelma ollaan päästy tekemään kokonaisuudessaan peräti kaksi kertaa ja agilitykisoihin emme ehkä ehdi koiratanssikisojen aikataulun vuoksi :D Eli en jaksa ottaa mitään paiseita kummastakaan. Hyvä jos ohjelma saadaan tehtyä kokonaan läpi niin ettei Hippi hätäänny osaamattomuuttaan ja mukavaa jos ehdimme myös liitelemään. Jos kumpikaan tavoite ei täyty niin sillekään ei mahda mitään. Loputonta positiivisuutta kehiin ja avot, ei sitten veetuta niin paljoa :D Säälittävää on se ettei omista virheistään opi. Ei ole ihan eka kerta kun koiratanssiohjelman tekeminen, harjoittelu ja viimeistely jää aivan liian myöhäiseksi ja sitten kun palikoita yritetään kasata niin Hippi menee ihan sekaisin. No nää ekat tanssikisat on epäviralliset joten saavat mennä harjoittelun piikkiin. Ainakin nähdään mitkä kohdat tökkii ja mitkä ohjaaja unohtaa. Ehkä mä tajuan joku kaunis päivä luovuttaa ton lajin suhteen.

Agilitykisoihin olisi tietysti kiva ehtiä koska Hippi on ollut treeneissä niin super. Keskiviikkona meillä oli 16 esteen rata joka koostui pelkästään hypyistä ja putkista, piti ihan ohjata koiraa jotta pääsi kaikki kiemurat kunnialla. Ja Hippihän kulki! Hieno, hieno pikkumusta!

Torstaina tuli hoitoon ystäväni kaksi kleinia joten toistaiseksi lauma koostuu viidestä karvakorvasta. Onneksi koirat tulevat loistavasti keskenään toimeen joten homma toimii hirmu hyvin. Mitä nyt viiden hihnan kanssa saa taiteilla hieman enemmän.

3 kommenttia:

  1. Teillä oli kertakaikkisen mahtava ja täsmällinen koiratanssiesitys, mä tykkäsin siitä NIIIIN paljon! Onnea <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sanna :) Teidän esitys oli myös mahtava, oli todella vaikea nähdä että Nova oli "vara"koirana mukaan napattu, teki upeasti töitä!Harmi että Nellillä oli juoksut, oli yksi niistä koirista jotka jäivät viime vuodesta mieleen mahtavilla taidoillaan, olisi ollut kiva nähdä koiruus tänäkin vuonna :)

    VastaaPoista
  3. Onnea SM-3 tuloksesta! Kai video on tulossa blogiin esille?? :D

    VastaaPoista