sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kaikki lomat loppuu aikanaan




Viikon talviloma vilahti taas ohi ennen kuin ehti kissaa sanomaan. Nää viikon lomat ei kyllä riitä yhtään mihinkään! Ohjelmaa oli lähes joka päivälle joten sekin saattoi osaltaan vaikuttaa siihen että aika kului mahottoman nopeasti. Tiistaina lähdin Turku-visiitille. Ehdittiin näkemään Sannaa ja Novaa pienten treenien merkeissä. Flown Flinstones-ohjelmaa tuunattiin voittaja-luokkaan sopivammaksi sillä päätin ottaa sen ensi sunnuntain kisoihin Janakkalaan. Ehkä mä pidän Flowta vähän liiankin pumpulissa ja aliarvioin sen jaksamista mutta ajattelin että sille olisi parempi tehdä tuo "helpompi" ohjelma nyt kun nää kisat tuli tälleen kahden viikon välein. Sellainen hyvän mielen buustaus-hömppäily, tuloksista ja pisteistä viis. Yritän mennä pääsiäisenä X-files-ohjelman kanssa möllikisoihin jotta pääsisin palkkaamaan Flown kesken suorituksen. Siinä kun on kuitenkin vaikeampia liikkeitä niin saisi niitä(kin) vahvistettua. Mulle kuitenkin tuloksia tärkeämpää on se, että koiralla pysyy hyvä fiilis ja tekemisen riemu :)

Ei ole riemulla rajaa kun on päästään silleen sopivalla tavalla vajaa


Keskiviikkona nähtiin pitkästä aikaa Kaiku-veljeä ja sisarukset pääsivät paahtamaan pitkin Paimion hiekkakuoppia. Päivä oli varsin aurinkoinen ja oikein harmitti etten ottanut kameraa matkaan mukaan! Tässä edes kännykällä napattu kuva supersisaruksista.


Perjantaina oli vuorossa Sirken tokotreenit. Flow käytti aikansa tunnariin. Eihän me sitä ihan hirveästi olla treenattu ja niissäkin treeneissä ollaan vähän suoristettu mutkia. Tämä oli aavistuksen kostautunut sillä Flow etsi kovasti silmillään kapulaa. Oon piilotellut sitä kapulaa hallissa eikä sitä saa silleen kokonaan piiloon joten F on sen kuitenki viimeiseksi aina löytänyt katseellaan. Nyt kaivettiin kapula ensin hiekkaan mutta sieltä Flow ei sitä löytänyt. Istahti kerran jopa sen hiekkakasan päälle. Siirryttiin sitten pihalle jossa pääsi piilottamaan kapulan ruohikkoon. Nyt alkoi pelittämään eikä vieraat kapulat kiinnostaneet lainkaan. Eli hypätään pari askelta taas taaksepäin ja unohdetaan niiden mutkien suoristaminen ;)
Illalla lähdin taas hyvää musiikkia kuuntelemaan kun oli Aholan uuden levyn julkistamiskeikka.



Kannattaa hankkia uusi levy Tug of War käsiin jos tykkää hyvästä musiikista!

Tänään loppui Hipin agilitytauko vol. jotain. Oman seuran kisoissa oli tuomarina Asko Jokinen ja ekana ollut hyppäri oli sellaista sinnetännetonne-sekoilua ettei tarvinnut olla suurikaan meedio ennustaakseen ettei se tulisi päättymään Hipin kanssa hyvin mun onnettomilla ohjaustekniikoilla. Ja tauolta palannutta koiraa säästääkseni mentiin vain alle puolet radasta sähläten ja viilaten. Hippi ei ymmärtänyt lainkaan mitä mä yritin sille kertoa joten ajattelin että on vähemmän kiusallista kun poistumme suorinta tietä maaliin :D

Onneksi agilityrata oli vähän selkeämpi ja sillä tehtiinkin jo paljon kohtuullisempi hyl. Kun olin jättänyt Hipin, huomasin että numerolapun toinen naru oli irti joten piti sitä alkaa sitomaan kiinni. Onneksi tämä ei Hippiä haitannut vaan se odotteli kiltisti paikoillaan. Kepeillä tuli yllättävän paljon virheitä mutta annoin Hipin mennä ihan itse eikä siinä ongelmia ollut. Keinulla jouduin taas aika napakasti käskyttämään Hippiä ja en tiedä olisko se siitä jotenkin hämääntynyt sillä pudotti seuraavan riman ihan etujaloillaan vaikka rimoja ei ole pitkiin aikoihin tippunut. Siis pitkiin aikoihin tarkoittaa lähinnä niitä viime vuoden kisoja. Kolmanneksi vikan esteen Hippi jostain syystä kiersi ulkokautta mutta jatkettiin siitä suoraan maaliin. Ei Hipin kuulu huomata mun ohjausvirheitä!


Jospa tää tästä taas lähtis, ite sitä taitaa vaan olla enemmän hukassa ton radan tekemisen suhteen, jälleen kerran.

Muutamat kuvat vielä kun kelit ovat olleet kohdillaan!







lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tik tak valiokello käyntiin!


Aamulla puoli kahdeksan lähdettiin Vuokon kanssa ajelemaan Yläjärvelle koiratanssikisoihin. Vuokon Jos-poika oli HTM-luokassa joten meillekin tuli hieman aikaisempi lähtö. Koska Flow oli vasta freestylen voittajaluokassa, tuli odotusta paikan päällä melkein neljä tuntia. Pelkäsin odotusajan olevan vähän liikaa Flowlle mutta onneksi tyyppi otti senkin aika lunkisti autossa nukkuen. FS-luokan alussa käytiin tutustumassa kehään. Siellä olikin melkoinen kuhina mutta ei Flow muita koirakoita ehtinyt huomaamaan hommia tehdessään.

Voittajaluokassa oli viisi koiraa ja Flow toisena suoritusvuorossa. Ennen omaa vuoroa ei mua jännittänyt käytännössä lainkaan, ennemminkin oli sellainen hinku päästä kokeilemaan tuota uutta ohjelmaa! Tavoitteena oli saada alku onnistumaan ja koiralle selkeät käskytykset jotta sillä olisi edes teoreettiset mahdollisuudet onnistua. Ja nämä tavoitteet täyttyivät erinomaisesti! Flow teki todellakin parhaansa ja vaikka muutamia epätarkkuuksia tuli, ei se haitannut sillä kokonaisuudessaan ohjelma meni niin hyvin! Edes ohjelma "hitaus" ei nyt haitannut Flowta vaan mustavalkee teki tarkasti ja täsmällisesti töitä :) Huikeen hieno Fooli! Olin ihan supertyytyväinen koiran suoritukseen. Niin vähäisellä treenimäärällä näin hieno suoritus.

Esityksen jälkeen lähdettiin lenkille ja sitten tuloksia jännäämään. Ja Flowhan teki melkoisen paukun sillä se voitti ekan voittajaluokan kisansa ja sai sertin joten heti napsahti valiokello päälle! Pisteitä saatiin huimat 179! Enpä olisi heti uskonut tällaista menestystä :)
Tässä tuo esitys. Lopussa kameran tarkennus hieman sekoilee mutta kyllä siitä suurimman osan näkee.



Tuomarikohtaiset pisteet:
Marita Packalen: Tekn. 89 tait. 88 yht. 177
Johanna Saariluoma: Tekn. 88 tait. 87 yht. 175: "Ohjelmassa huikea alku. Joitakin suvantovaiheita koreografiassa, mutta pääosin sujuvaa etenemistä. Olisin toivonut koiralle suurempaa roolia ohjelman loppuhuipennuksessa. Yhteistyö oli erittäin hyvää! Joitain teknisesti hyvinkin haastavia liikkeitä mukana"
Mari Väänänen: Tekn. 92 tait. 93 yht. 185 "Ihana Flow. Koirakosta paistaa yhteistyön ilo"


"Mä olin tänään ihan superhypertaitava. Tosin mitä ihmeellistä siinä on, ainahan mä oon" T. Fooli


(Hitto että musta on tullut laiska! Mulla oli järkkäri mukana mutta en jaksanut kaivaa sitä autosta vaan otin TAAS vaan kännykällä kuvia...)


tiistai 18. maaliskuuta 2014

Flow pepsodent-hymyään esittelemässä


Eilen oli kello soimassa neljältä aamulla. Olin tietysti mennyt tyypilliseen tapaani puolenyön maissa nukkumaan joten ihan kauheasti ei unesta ehtinyt nauttia. Koiratkin siristelivät silmiään ja jatkoivat reiluina unia kun laitoin itseni lähtökuntoonn. Ylen studioilla piti olla kuuden maissa. Flow oli tietysti ihan supertohkeissaan kun kaikki ihmiset tervehtivät ja tulivat rapsuttelemaan. Yltiösosiaalisen bordercollien unelmapaikka! Flown oli tarkoitus istua haastattelun ajan siinä dentastixien vieressä ja sitten lopuksi olla mallina kun näytetään miten hampaat harjataan. Flow on helppo koira tuollaisiin tilanteisiin koska se ei jaksa stressata mistään ja on hyvin hoitomyönteinen kaikkiin mahdollisiin toimenpiteisiin.

Kuvauspaikkaan tutustumassa


Flown visiitti tallennettiin myös ylen aamu tv:n facebook-sivuille, eläinvieraat kun ovat kuulemma aina kova sana.

Odottelimme lähetyksen alkua vierashuoneessa missä Flow nukkui kuin kotonaan. Välillä kävi ottamassa rapsutuksia vastaan, välillä tuijotti mua intensiivisesti että saisko tehdä jotain mutta sitten lepäili rauhassa.

Haastattelun ajan seisoskelin siinä kameroiden takana jotta F näki missä olen. Se kun on vähän läheisriippuvainen tapaus niin pysyy rauhallisempana kun tietää, että olen siinä hollilla. Suorassa lähetyksessä kaikki meni hyvin, Flow ei varastanut dentastixejä ja antoi kiltisti harjata hampaat. Tässä tuo pätkä linkkinä.

Eilen treenattiin toista kertaa koiratanssiesitystä. Tehtiin helppoja pätkiä mutta nyt tuli ongelma eteen kun Flow alkoikin ennakoimaan esineen viemistä purkkiin. Sen kun pitäisi hakea esine yhdestä laatikosta ja viedä se toiseen. Nyt liikkeet ennen tätä temppua olivatkin hieman vajaalla aivotuksella tehtyjä koska F oli menossa kovasti esineelle. Huomenna ollaan varattu halli tunniksi joten täytyy nyt vain palkata paljon näitä ennen-liikkeitä. Tällaista ennakointia ei ennen ole ilmennyt mutta nyt on toisaalta pidempi ja hidastempisempi ohjelma joka varmasti vaikuttaa. Tässä Flow ehtii ehkä liiaksi ajattelemaan itsekin kun edellisessä ohjelmassa mentiin vain kauhealla tohinalla liikkeestä toiseen. No, katsotaan miten lauantaina käy. Jos näyttää siltä että tällainen hitaampi ohjelma ei toimi, niin sitten tehdään uusi. Tosin Janakkalan kisat on ihan heti perään niin siellä on pakko tätä vielä käyttää... Ihanaa, että uusi ohjelma on romukoppakamaa ennen kuin ollaan yksiinkään kisoihin asti päästy :D

torstai 13. maaliskuuta 2014

Jumitusta


Hieronnan jälkeistä euforiaa, mäkin viettäisin mieluusti työpäiväni näin rennoissa merkeissä...


Keskiviikkona Flow kävi hierojalla koska on taas ottanut vähän tälliä ja törmäyksiä juostessaan pää viidentenä jalkana. Flown hoiti eka kertaa Hyytiäisen Mari ja käynti oli kyllä tosi hyödyllinen! Flow-paralla oli varsinkin oikea takajalka ihan jumissa polven ympäriltä :( Mari sanoi, että voi olla tosi vanhakin vaiva, jopa pentuajan tällit ovat voineet tämän aiheuttaa (Flowhan kipusikapusi pentuaitauksestaan ja tuli mukkelismakkelis lattialle). Tää selittää hyvinkin sen, miksi esim takajaloille nousu on ollut Flowlla tosi vaikea opeteltava... Samoin vasemman takajalan nosto on ollut haasteellisempi, meneehän siinä paino oikealle jalalle. Ja onhan Flow ollut hoidettavana ennenkin mutta tuota ei ole ennen löytynyt. Liikkeistä Mari huomautti että Flow liikkuu vähän löysästi edelleen ja kiertää liikkeessä kintereitä ulospäin. Käynnin aikana näki hyvin miten F vastasi hoitoon, ilmoitti päätä kääntämällä aina kun oli kipeä kohta ja venytteli kyljellään maatessaan kun jumeja saatiin auki. Nyt lepäillään loppuviikko ja sitten katsotaan muutaman viikon päästä uudestaan miten hoito on auttanut. Kävelylenkkejä saa tehdä mutta ei rajuja käännöksiä yms joten Flow pääsee taas fleksiseikkailemaan.

Tämäpä tarkoittaa myös hieman komplikaatioita koiratanssiesityksen treenaamiseen.
Maanantaina kokeilin uutta ohjelmaa ekaa kertaa musiikin kanssa kokonaisuudessaan ja kyllähän siinä olisi vielä treenattavaa, aika paljonkin. Tosin olin yllättynyt että se onnistui edes jotenkuten vaikka temppuketjut olivat Flowlle uusia. Silti sujuvuus ja "flow-tila" oli tekemisestä vielä aikas kaukana. Nyt voin toki ihan itse harjoitella oman käskytyksen kuntoon ja uskoa siihen että Flow on sen verran kiltti tyyppi että tekee kyllä pyydetyt asiat jos käskyt vaan ovat loogiset ja ajoissa. Voidaan me jotain pientä ja rauhallista treenata kuten mun edessä seisomista mutta muuten vältetään kaikkea ylimääräistä tekemistä.

Sunnuntain agilitytreeneissä tehtiin pientä radanpätkää putken ja parin hypyn avulla. Lähinnä valsseja ja takaakiertoja, sellaista pientä nyhertämistä. Hippiä en vielä uskaltanut treeneihin ottaa, toki vähitellen voisi itsekin uskoa että koira on kunnossa ja sen kanssa voisi palata normitouhuihin.

Lauantaina koirat joutuivat piiitkästä aikaa jäämään toviksi yksin kotiin kun läksin kaverini kanssa kuuntelemaan Jarkko Aholaa Lohjalle, jälleen kerran huippukeikka. Syrän.
Hippi on kyllä vähän reppana yksinolija, se todennäköisesti makaa oven takana koko sen ajan kun olen poissa. Nytkin olin antanut niille luut jotka muut olivat syönyt mutta Hipin luu oli siinä oven vieressä ja sitten yöllä se syötiin kauhealla tohinalla kun tulin kotiin. Välillä Hipillä on ollut myös hirveä jano kun se ei ilmeisesti käy edes juomassa. No, onneksi sen ei tarvitse olla yksin juurikaan näitä satunnaisia kertoja lukuunottamatta. Hippi on vähän läheisriippuvainen varjo.

Flow on muuten taas eetterissä ensi maanantaina ylen aamuTV:ssä kun pomo on siellä puhumassa koirien hampaiden hoidosta. Tokihan siellä pitää esimerkkikoira olla näyttämässä miten hommat hoidetaan.

lauantai 8. maaliskuuta 2014

Vaimennettu riemunkiljahdus



Nyt ei voi hihkua ja riemuita, siitä kun ei seuraa koskaan mitään hyvää. Siispä tyydyn vain neutraalisti mainitsemaan että oltiin Hipin kanssa keskiviikkona kontrolliultrassa Espoon Eläinsairaalassa. Halusin tuon ultran vielä uudestaan jotta näkisi, onko haimassa lisämuutoksia tms. Olin ottanut maanantaina myös kontrolliverinäytteet mutta ne eivät harmillisesti ehtineet valmistua keskiviikoksi joten sitä lipaasi-arvoa ei nyt ollut tiedossä.
Punnasin Hipin klinikalla ja se oli laihtunut puoli kiloa... Tuo low fat ruoka on sille selkeesti liian kevyttä mutta en ole uskaltanut sitä ihan ylenmäärin syöttää kun en ole tiennyt millainen rasvan kokonaismäärä olisi ongelmia aiheuttanut. Hippi on syönyt sitä suunnilleen reilut kaksi desiä päivässä. Anyway, tässä eläinlääkärin (Laila Castren) kirjoittamat kotiutusohjeet:
"Hippi on voinut hyvin. Painelukipua ei vatsassa ollut. Ultraäänikontrolli: Sappirakon poistoalueella nähdään edelleen paikallinen voimakaskaikuinen reaktio. Tästä on mahdoton erottaa arpikudosta haimakudoksesta. Haimatiehyt ei ole laajentunut. Muualla haiman alueella ei nähdä tiivistymiä. Maksakudos on tasaista ja koko normaali. Odotellaan kontrolliverinäytteen tuloksia. Jos lipaasi taso on alle 400, on tulehdus rauhoittunut. Jää seuraamaan vointia ja kontrolloi arvo uudestaan noin 3-4 kk kuluttua. Koita saada Hipin paino entiselle tasolle lisäämällä ruoan määrää. Jos lipaasi taso on koholla, voit kokeilla antaa Viokase-jauhetta tukihoitona ruoan seassa pakkauksen ohjeen mukaan. Soita tarvittaessa Hipin voinnista eläinlääkärille.

Tältä käynniltä mielenrauhaa toi se, ettei haimassa ollut nähtävissä mitään erikoista. Sitä tarkasteltiin eri puolilta ja ainoastaan tuon sappirakon poistokohdan alueella oli tuo "tiivistymä" mikä nyt mitä todennäköisimmin on siis arpikudosta. Kyselin että milloin uskaltaisi siirtyä takaisin normaaliin (raaka)ruokaan mutta ell suositteli syöttämään tuota nappulaa vielä jonkin aikaa koska koira on voinut nyt niin hyvin. Tämä tuottaakin suurta pähkäilyä. Mitä tehdä? En haluaisi syöttää nappulaa mutta toisaalta ruokinta on hyvin isossa roolissa haimatulehduksen laukaisijana joten entisessä ruokavaliossa on mahdollisesti ollut jokin tekijä joka on ongelmia aiheuttanut. Ja Hipin oireita on kerrassaan hankala tulkita, niitä kun on sen verran vähän. Teen todennäköisesti niin että syötän nyt vielä toisen pikkupussillisen tuota nappulaa ja sitten alan lisäilemään varovasti lihoja mukaan. Täytyy pitäytyä vähärasvaisissa lihoissa ja kasvissoseissa.
Kysyin myös, uskaltaisiko jossain vaiheessa palailla agilityn pariin mutta ell sanoi ettei hän näe siinä mitään estettä. Kun koiran vointi on erinomainen, niin normaalia elämää voi jatkaa. Ehkäpä sitä voisi siis hankkia lisenssin tälle vuodelle.

Eilen tuli sitten vihdoin se lipaasi-arvo joka oli 105! Alle 200 on varmasti negatiivinen haimatulehduksen suhteen joten tuo tulos varmisti sen minkä Hipin tämänhetkinen vointi oli jo kertonut, haimatulehdus on historiaa :) Voihan helpotuksen huokaus! Hipin matkalle on heitelty vaikka ja mitä kapuloita mutta onneksi tuo rakas pikkumusta jälleen kerran kipusi ja kapusi niiden yli!


(Nää on taas kännylaatua mutta sillä on niiin paljon helpompi kuvata kun tuolla järkkärillä :P )

Flown kanssa oltiin keskiviikkona jälleen Sennin koulutuksessa Veikkolan hallilla. Taas tuli huomattua että tuo laukkaympyrä ei ole agilityn kannalta ollut se järkevin temppu opettaa. Flow lähtee vastapäivään juostessa hyvin mielellään vaan juoksemaan ja ohittelee siinä kaikki esteet. No, itsepä tuon sille opetin. Täytyy vaan palkata ahkerasti esteiden suorituksista. Radan tekeminen on muutenkin ollut niin vähäistä ettei F osaa vielä itse rataa yhtään lukea. Omalla hallilla on vaan niin kökkö treenata kun hiekkapohjan takia kaikki heitetyt palkat on hyvin pitkälti poissuljettuja. Flow ryntää niin kovasti lelulle että sitten on suu täynnä hiekkaa ja sepäs onkin hanurista! Pelkästä kädestä palkkaaminen ei vaan ole aina se tehokkain tapa. Kas siinä pulma ratkaistavaksi.

Tänään oltiin kuitenkin omalla hallilla tekemässä tokoa. Flow teki putken kautta stoppeja. Muutama hyvä jarrutus tuli mutta vielä on tekniikassa hiomista. Tunnaria tein piilottelemalla ensin omaa pitkin hallia niin että F juoksi aina muiden kapuloiden ohi omalle. Vikalla kerralla työnsin oman kylmästi muiden joukkoon. Tästä F hieman hämmentyi, maisteli muutamaa väärää mutta löysi kuitenkin omansa. Saisikohan tällä tavalla toisenkin ongelmatapauksen joka nostelee vääriä kapuloita etsiessään omaa 8).

Loppuun vähän koiratanssiohjelman temppujen treenaamista. Ollaan aika hukassa siihen nähden että kisat on kahden viikon päästä. Ohjelmassa on runko mutta vielä on monta wtf kohtaa jotka eivät toimi. Mulla oli musa vain kännykästä mutta kyllä senkin avulla huomasi että sujuvuus on vielä valovuosien päässä. Olen silti havainnut tämän ongelman ja yritämme kovasti ratkaista sitä. En vain tiedä, riittääkö pikkuFlown rahkeet voittajaluokkaan mutta sählätään sitten jotain omiamme vaikka muiden kiusaksi.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kuulumisia vol. jotain.


Toivottavasti nää saikut alkais nyt olemaan ohi. Flown kynsi on ainakin parantunut ihan älyhyvin. Eipä se tosin oo päässyt mitään tekemäänkään. Kerrankin oon oikeasti pitänyt koiran kunnolla remmissä eikä silleen että "oho, no nyt se on kuitenkin irti tuolla pellolla". Flow on sisällä toki vähän treenaillut mm. tätä



Eikä mennyt kuin reilu vuosi että Flow tuon oppi :D Tosin todistaa vaan sitä, että Flow on oikeasti hitaasti kehittyvää tyyppiä eikä sen kanssa kannata hötkyillä. Se yrittää kyllä parhaansa joten jos joku asia on hankala niin sitten se oikeasti on ja etenemistä pitää hidastaa ja pilkkoa entistä pienempiin paloihin. Anyway, nyt kun se pupu-istunnan osaa, oon heti vaikeuttanut sitä ja etäisyys on otettu mukaan. Tästä Flow on kyllä hyvä ettei vaikeutukset sitä haittaa sitten kun se on oikeasti jonkun asian oppinut. Flow on ilmoitettu kahteen koiratanssikisaan, 22.3 Tampereelle ja 6.4 Janakkalaan. Tässä olis nyt vajaa kuukausi aikaa saada tuo uusi ohjelma siihen kuosiin että sillä voipi kisata.

Hipille pitäisi varata kontrolliultra ensi viikolle. Verinäytekontrollin otan itse alkuviikosta. Ilmeisesti tämä cPL-arvo voi olla pitkäänkin koholla mutta nyt on kuukausi mennyt ja ainakin näkee, onko se laskemaan päin. Hippi on voinut erinomaisesti. Se on saanut olla ihan normaalisti, juosta ja riehua lenkeillä. Ruokana on ollut edelleen vain ja ainoastaan tuo RC Gastrointestinal low fat. Nyt en ala sooloilemaan raakauoran kanssa, sitten kun tämä episodi on ohi niin katsotaan millainen ruokavalio Hipille sitten muodostuu. Todennäköisesti hyvin vähärasvaisilla lihoilla jatketaan.

Koska mulla ei ole mitään sen suurempaa kerrottavaa niin voin laittaa tähän vaikka kuvat työpaikan koirahoitolasta.



Se, että koirat voivat olla töissä mukana päivittäin on kyllä ihan superjuttu. Parhaimmillaan keittiössä on 9 koiraa, neljästä eri laumasta ja suurimmalta osin tyypit vain nukkuvat. Tosin välillä Flow ja porukan nuorin, Putte-russeli, intoutuvat leikkimään mutta yleensä F vanhempana rauhoittaa tilanteen. Vaikka sitten päällä makaamalla.



Toinen huippujuttu koirien töissä mukana olemisessa on se, että työpaikan vieressä on suunnattoman isot metsät joissa voi käydä ennen tai jälkeen töiden lenkillä. Luksusta sekin. Varsinkin talvella oli ihanaa kun pääsi metsään valoisalla ennen iltavuoroa.

Tänään Flow pääsi agilitytreeneihin kun kynsi on niin hyvässä kuosissa. Keppitreenit jatkuivat etäisyyden lisäämisellä. Jälleen kerran jouduin hämmästelemään Flown tekemistä. Pystyin lähettämään sitä useiden metrien sivuetäisyydeltä kepeille eikä se tehnyt kuin kerran virheen, silloin olin paljon perässä ja sivussa. Puomia tehtiin ekaa kertaa kokonaisena. Hakee oikean paikan ihan hyvin vauhdistakin. Tosin muutaman kerran juoksi yli ja pysähtyi hiekalle. Sitten saikin nauraa kun jäin odottamaan että F korjaa asentoa hieman taaksepäin mutta se jäikin seisomaan paikoilleen, tuijotti eteenpäin ja nosti toista takajalkaa ilmaan. Ajatusta siis oli mutta se jäi vähän puolitiehen. Loppuun tehtiin pieni rata jossa oli kepit mukana. Ei ongelmaa löytää keppejä kovastakaan vauhdista. Toistan jälleen itseäni mutta järjettömän vähillä toistoilla nää kepit on tulleet näinkin varmoiksi. Flow myös näytti miten kiltti ja hyvinkäyttäytyvä bc-neiti hän on kun makoili irti nukkumassa kun kohtuullisen kiihkeä Jos-poika teki samaa rataa. Sieltä se katseli tarkkaavaisena kun kaveri rallasi radalla. Ei puhettakaan että olisi singonnut perään tai että olisi noussut edes ylös. Ehei, hän on niin kovin kiltti. Sitten kun on oma vuoro niin kaasu polkaistaan pohjaan.

By the way, me ei tarvita enää noita 2by2-keppejä joten ne ovat myynnissä. Kepit ovat agimetin ja niitä saa kaksi porttia tehtyä. Jos jollakin on koti näille vähäisessä käytössä olleille kepeille niin pistäkääs viestiä. Hintapyyntö kepeillä on 60e.
Tässä kuva yhdestä portista.