keskiviikko 19. elokuuta 2015

8 kuukautta





Mulla on ihan tosi vaaleanpunaiset lasit päässä mutta toi pentu on vaan ihan tosi nätti! Siitä on kasvanut hirmu tasapainoisen näköinen shetlantilainen ja mikä tärkeintä, pääkoppakin on täynnä kultaa.



Flow on tosin opettanut penusta hieman röyhkeän. Se kun ei sano MISTÄÄN mitään. Dio saa roikkua ja purra ihan miten paljon huvittaa ja lehmänhermo vaan kääntää toisen posken roikuttavaksi.









Dio pääsi tänään toistamiseen "treenaamaan" agilitya. Jatkettiin putken etsimistä, suoralla putkella muutamia toistoja. Vielä ei ihan hirveän pitkältä irtoa, matkaa on ehkä metri :D Teki paristi putkea myös hypyn jälkeen, ihme ja kumma, löysi perille. Nyt tarttis alkaa enää miettimään, miten muita esteitä haluaa alkaa opettamaan. Kontakteille tulee pysäytykset mutta tyyli on vielä hakusessa. Kepit ehkä 2x2 menetelmällä, tosin viimeksikin eteneminen vaihtui jossain vaiheessa ohjureihin. No, aikaa miettimiseen on runsaasti, ei me kuitenkaan tehdä lajia kunnolla ennen luustokuvauksia.











Tässä muuten todistusaineistoa, että Dio ON oppinut (vähän) odottamaan! Tosin Dion mielestä se on tylsää ja sitä varten pitää näyttää kieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti